Θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο από μια υπέροχη μαμά και φίλη , τη Σωτηρία Μπιλιανού – που θα τη βρείτε επίσης και στο mylittleworld.gr . Το “Θα είμαι πάντα κοντά σου” είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παρισιάνου με την ιδιαίτερη εικονογράφηση του Παναγιώτη Τσαούση.

Θα είμαι πάντα κοντά σου-βιβλιο

Είναι ένα τρυφερό παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας για να καθησυχάσει τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά και το μπαμπά, τα κακά όνειρα, οι αστραπές, τα τέρατα στην ντουλάπα και το σκοτάδι είναι μερικοί από τους φόβους που αγχώνουν τα μικρά παιδιά .

Θα είμαι πάντα κοντά σου-βιβλιοπροταση

Το μικρό αρκουδάκι της ιστορίας έχει όλους αυτούς τους φόβους.. Όμως η μαμά αρκούδα είναι πάντα εκεί για να το ακούσει, να το αγκαλιάσει και να το βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους του.

Θα είμαι πάντα κοντά σου-βιβλιο για παιδια

Αυτό δεν κάνουν όλες οι μαμάδες άλλωστε;

Είμαι σίγουρη οτι στις σελίδες του θα αναγνωρίσετε κι εσείς τον εαυτό σας και τα τρυφερά λόγια που λέτε στα παιδάκια σας για να τα ηρεμήσετε και να διώξετε τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Πόσες φορές κι εγώ , έχω χρησιμοποιήσει παρόμοια λόγια για να ηρεμήσω το Νικόλα όταν ήταν μικρούλης.. Με έμφαση στο πιο βασικό σημείο του παραμυθιού.. ότι θα είμαι πάντα κοντά του όταν με χρειαστεί.. Αυτό είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να διώξουμε τα άγχη και τους φόβους των παιδιών: να ξέρουν οτι θα είμαστε δίπλα τους όταν μας χρειαστούν, για να νιώσουν ασφάλεια και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους.

Θα είμαι πάντα κοντά σου- παιδικό βιβλίο

Στο τέλος του βιβλίου , θα βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως λαβύρινθους, διαφορές, ερωτήσεις και ζωγραφιές.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να συζητήσετε με τα παιδάκια σας για ότι τα τρομάζει και τα αγχώνει.

Διαβάστε το αγκαλιά με τα παιδάκια σας και θα ταυτιστείτε κι εσείς με τη μαμά αρκούδα και το μικρό αρκουδάκι της.

ένα υπέροχο

Θα βρείτε το βιβλίο “Θα είμαι πάντα κοντά σου” στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Παρισιάνου .

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και είμαι σίγουρη οτι θα το αγαπήσετε πολύ.