Ένα από τα τυχερά του να έχεις ανιψιές είναι το γεγονός οτι μπορείς να φτιάχνεις και μερικές πιο τσαχπίνικες , girly κατασκευές και χειροτεχνίες.. Βέβαια τις μπουρμπουλήθρες τις αγαπάνε νομίζω όλοι.. οποιασδήποτε ηλικίας κι αν είναι… από 1 μέχρι 101… Και ξετρελαίνονται όλοι.. αγόρια και κορίτσια.. Δεν ξέρω γιατί..αλλά αυτές οι διάφανες αιωρούμενες σφαίρες έχουν κάτι το μαγικό.. (Εγώ πάντως τρελαίνομαι!!)
 Όταν λοιπόν μαζεύονται σχεδόν όλα τα πιτσιρίκια στην αυλή μας.. και δεν υπάρχουν αρκετά ραβδάκια για όλους .. τι κάνεις;; Μα φτιάχνεις μερικά δικά σου ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες φυσικά..
Και με πολύχρωμες λεπτομέρειες και μέσα σε 5 λεπτά!!  
bubble wands
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις Bubble wands {ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες δηλαδή -αλλά είναι πιο εύκολο να το πεις στα αγγλικά.. }
Εγώ χρησιμοποίησα υλικά που είχα ήδη και πραγματικά δεν έκανα περισσότερο από 5 λεπτά.. Άντε ίσως 7 λεπτά.. 

Τι χρειάστηκα για να τα φτιάξω: 

  • Ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια 
  • Σύρματα πίπας 
  • Χάντρες
  • Θερμοκόλλα σιλικόνης 

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και εύκολη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες.. 

Με το σύρμα πίπας έκανα μια θηλιά και την κόλλησα με κόλλα σιλικόνης πάνω στο ξυλάκι. Μετά έβαλα μερικές χάντρες από κάτω για να είναι πιο σταθερό και τις κόλλησα επίσης με κόλλα.. 
Προτίμησα η μυτερή άκρη να είναι από την κάτω πλευρά και για να μην τσιμπηθεί κανένα χεράκι, την κάλυψα με μια χάντρα -που επίσης κόλλησα καλά με σιλικόνη. 
Και έτοιμα τα ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες.. 
ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες 1
Αντέχουν πολλές πολλές χρήσεις και βουτιές σε σαπουνονέρο.. βγάζουν  μεγάλες μπουρμπουλήθρες και το κυριότερο..;; Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια και μπορείς να φτιάξεις άπειρες παραλλαγές!! Τα δικά μας είχαν στρογγυλό σχήμα και σχήμα καρδιάς. 
ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες 2
Τα δικά μας έγιναν ανάρπαστα και εγκρίθηκαν από όλους.. αγόρια και κορίτσια!! 
bubble wands 2
Φτιάξτε τα δικά ραβδάκια για μπουρμπουλήθρες και γεμίστε τον αέρα με μαγικές σφαίρες… 
Αν αγαπάτε τις παιδικές κατασκευές και χειροτεχνίες θα βρείτε πολλές άλλες ιδέες για απίθανες παιδικές χειροτεχνίες στη σελίδα μας “Το παιδί χειροτεχνεί”