Σίγουρα θα έχετε δει αυτά τα βραχιολάκια που γράφουν “μαμά” έτσι δεν είναι;; Κι εγώ το ίδιο!! Και ήθελα να μου πάρω ένα για τη γιορτή της μητέρας.. όμως καθυστέρησα να το παραγγείλω και τελικά πέρασε η γιορτή.. Σκέφτηκα λοιπόν μιας που παραγγέλνω ένα για μένα .. (έστω και αργοπορημένα..) να πάρω ακόμα ένα για να το χαρίσω σε μια από εσάς τις διαδικτυακές φίλες μαμάδες που διαβάζουν τις περιπέτειες μας..

Και η Δέσποινα που έχει το Handmade  Creations προθυμοποιήθηκε να χαρίσει και ένα δικό της βραχιολάκι.. Οπότε 2 βραχιολάκια για την τυχερή μαμά!!  

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι 4 βήματα!!!

1. LIKE στη σελίδα μου Two boys and Hope στο facebook  

2. LIKE στη σελίδα Handmade Creations στο facebook

3. Δημόσια κοινοποίηση (share) της εικόνας του giveaway που θα βρείτε πατώντας εδώ και

4. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. 

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές από όλο τον κόσμο αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής)

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την  Παρασκευή 19/06/2015 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28/06/2015. 

[4] Η τυχερή μαμά θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω
του random.org και το όνομά της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope.

[5]  Η τυχερή θα
ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να της στείλω  τα βραχιολάκια. Αν δεν απαντήσει εντός 10 ημερών από τη
στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής των δώρων βαρύνουν εμένα προσωπικά.

 

καλή επιτυχία !!!

 


Και ναι!! Έχουμε τυχερή!!! Είναι το νούμερο 38 !!! Δηλαδή ….. Η αγαπημένη φίλη Δήμητρα Νικήτα!!! Ζήτω!!!!   Δημητρούλα.. καλοφόρετο!!! 

post signature