in English soon


Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου… (και κάθε γονιού πιστεύω).. είναι να μη χάσω το Νικόλα.. Όταν βγαίνουμε βόλτα.. ιδίως σε ανοιχτά και ανεξέλεγκτα μέρη..  όπως στο κέντρο, στην παραλία, στο Cosmos.. 

Παρόλο που το παίζω άνετη και cool.. τρέμει το φυλλοκάρδι μου.. Κυρίως επειδή το τώρα τελευταία ο Νικόλας δοκιμάζει τα όρια του (και τα δικά μου) και θέλει να τρέχει μπροστά χωρίς να τον κρατάω.. Και κάπου εκεί.. παθαίνω καρδιακή προσβολή.. 

Ακόμη και στον αγιασμό, σε ένα προαύλιο γεμάτο (πολύ πολύ γεμάτο όμως) άγνωστο κόσμο.. και με τις πόρτες της αυλής ανοιχτές.. κι αυτός να τρέχει και να κρύβεται ανάμεσα στον κόσμο… και να ξεκαρδίζεται στα γέλια.. Κι εγώ να παθαίνω τριπλό εγκεφαλικό ενώ τον κυνηγάω για να τον προφτάσω πριν πάει από την πίσω μεριά του σχολείου.. Μα να μην έχει καμία, μα καμία, αίσθηση του φόβου.. του κινδύνου…;;; 


Και περίπου εκεί.. ανακαλύπτω τη Μαρία  και τα βραχιολάκια Callmom.  


Η Μαρία (που είναι απίστευτα ευγενική, φιλική και εξυπηρετική.. ) είναι η μαμά της Μαρίλιας και η δημιουργός του Callmom. 

Τι είναι αυτά;; 

Είναι βραχιολάκια σιλικόνης για παιδιά… που αναγράφουν το τηλέφωνο της μαμάς ή του μπαμπά.. Έτσι αν τυχόν συμβεί κάτι (χτύπα ξύλο..) το παιδί να έχει πάνω του το τηλέφωνο του γονιού.. Μου άρεσε που έχεις την επιλογή να γράψεις και ελληνικά και αγγλικά.. Όπως επίσης το ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ αυτό που θα γράψεις επάνω.. Και μπορείς να διαλέξεις και το χρώμα.. Όταν βγαίνουμε βόλτα με το Νικόλα σε πολυσύχναστα μέρη.. πάντα του λέω μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει σε περίπτωση που ξαφνικά δεν με δει δίπλα του και έχει χαθεί..

  • Καταρχήν να μείνει εκεί που είναι (εκεί ακριβώς όμως..) και να φωνάξει δυνατά να τον ακούσω. (ευτυχώς μπορεί και πατάει κάτι τσιρίδες..εντελώς τρομαχτικές.. που σου παγώνουν το αίμα.. ) 
  • Να πλησιάσει μια άλλη μαμά με παιδάκια ή μια νεαρή κοπέλα (περισσότερο ασφαλείς επιλογές ) και να της πει ότι χάθηκε και θέλει τη μαμά του.  


{ Πλέον αυτό που μπορεί να κάνει είναι να δείξει το βραχιόλι του και να τους ζητήσει να με πάρουν τηλέφωνο.. Απλό και εύκολο.. }

 

 

*extra tip: προτιμώ να φοράω στο Νικόλα, ρούχα σε έντονα χρώματα για να μπορώ να τον ξεχωρίζω μέσα στο πλήθος.. Ένα κίτρινο, λαχανί, κόκκινο , πορτοκαλί ρούχο… διακρίνεται πιο εύκολα ανάμεσα στα υπόλοιπα σκούρα… 


* Επίσης μερικοί γονείς βγάζουν πριν τη βόλτα μια φωτογραφία του παιδιού στο κινητό για να έχουν μια πρόσφατη φωτογραφία με τα ρούχα που φοράει.. (δεν έχω φτάσει σ’ αυτό το σημείο πανικού και καταστροφολογίας ακόμη.. )


Ο Νικόλας διάλεξε μόνος του τα χρώματα και φόρεσε το καινούριο βραχιολάκι του την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαμε στην Έκθεση. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι δεν μου φύτρωσαν άλλα 527 μάτια στο κεφάλι και στην πλάτη για να τον παρακολουθώ.. Απλά ήμουν λίγο πιο ήσυχη.. ότι αν συμβεί κάτι – ο μη γένοιτο – θα υπάρχει ένας τρόπος να επικοινωνήσουν μαζί μου!! Μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε τα βραχιολάκια Callmom στο eshop(κλικ) του Callmom και να ενημερωθείτε και από τη σελίδα τους στο facebook(κλικ)

Ναι !!! Η παραπάνω ανάρτηση είναι και διαφημιστική… Δεν πληρώθηκα γι’ αυτήν και είναι  η προσωπική μου άποψη για ένα δώρο. Πιστεύω οτι πράγματα που μας αρέσουν, είναι ωραία να τα μοιράζεσαι και να τα προτείνεις και σε άλλους.. Όπως επίσης και ανθρώπους με ιδέες, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό πρέπει να τους συστήνεις, να τους διαφημίζεις και να τους προτιμάς.. Τόσο απλά..καλή εβδομάδα!!!