in English soon


Σήμερα έχει γενέθλια ο Αντώνης μου.. που γενικότερα είναι εντελώς αντι-εορταστικός τύπος..χωρίς φυσικά να αποτελεί εξαίρεση και η μέρα των γενεθλίων του.. Ναι αλλά έλα που εγώ είμαι το άκρως αντίθετο;;; Άκρως εορταστική και μες στην τρελή χαρά και όπου γάμος και γιορτή.. ένα πράγμα.. Που θέλω να γιορτάζω τα πάντα..;; Που ναι μεν, δεν έχουμε και πολλά πράγματα για να χαιρόμαστε και να γιορτάζουμε τη σήμερον ημέρα αλλά σε τελική ανάλυση εμείς οι ίδιοι πρέπει να κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή…
Επειδή λοιπόν για δώρα δεν μας περισσεύουν και κυρίως επειδή το δώρο του από το 2011 και μετά είναι και θα είναι.. ο ΝΙΚΟΛΑΣ... εγώ του έφτιαξα με πολύ αγάπη την τουρτίτσα που δικαιούται..χεχεχε !!!



Χρόνια πολλά Αντώνη μου!!! Να σε χαιρόμαστε !!! 
Να είσαι γερός,τυχερός και χαρούμενος!! 



Την υπέροχη συνταγή βρήκα εδώ

Εγώ έκανα μερικές αλλαγές.  

Υλικά: 

  • 300 γρ. μπισκότα OREO ή τύπου OREO τριμμένα και 80 γρ. κομμένα στα 4 (εγώ χρησιμοποίησα αλλατίνη)
  • 100 γρ. λιωμένη μαργαρίνη
  • 1 πακέτο Morfat Creamy (με 2 φακελάκια)
  • 400 ml. γάλα (για το Morfat)
  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 15 κερασάκια κομμένα στη μέση (εγώ έβαλα κομπόστα αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και γλυκό του κουταλιού ή amarena ή maraschino)
  • Επιπλέον κερασάκια και μπισκοτάκια για το στόλισμα !!!

Πως το κάνουμε: 

  • Ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα (τα 300 γρ.) με τη μαργαρίνη και τα βάζουμε στη φόρμα (διάμετρος 20-22εκ.)
  • Χτυπάμε το γάλα με το Morfat σε σφιχτή σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
  • Κρατάμε μία κούπα περίπου για το γαρνίρισμα.
  • Στο υπόλοιπο μείγμα ανακατεύουμε τα κομμάτια του μπισκότου (τα 80 γρ.)και τα κερασάκια.
  • Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση.
  • Γαρνίρουμε με την κρέμα που κρατήσαμε, κερασάκια και μπισκότα τριμμένα και ολόκληρα.




Αυτός ο συνδυασμός άσπρο, μαύρο κόκκινο είναι μαγευτικός !!! Κι όσο για το συνδυασμό των γεύσεων.. απλά θεϊκός !!! 



καλό Σαββατοκύριακο !!!