Τι σχέση έχει ένα κορίτσι που το λένε Ναταλία, το κόκκινο σκουφάκι της .. κι ένας λύκος;;; 

Όχι δεν είναι μια νέα εκδοχή του κλασικού παραμυθιού της κοκκινοσκουφίτσας … αλλά μια διασκεδαστική ανατροπή.. 


Η Ναταλία έχει ένα όμορφο κόκκινο σκουφάκι….Ο λύκος που ζει στο δάσος.. το θέλει απελπισμένα… Γιατί το θέλει ο λύκος το κόκκινο σκουφάκι;; Γιατί δεν έφαγε τη Ναταλία για να το πάρει;; 

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντήσετε αν διαβάσετε “Το κόκκινο σκουφάκι” του Agostino Traini, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. (μπορείτε να διαβάσετε εδώ το πρώτο κεφάλαιο)

Εμείς το αγαπήσαμε για την ξεχωριστή του εικονογράφιση, που θυμίζει πολύχρωμο κόμικ.Και για την αστεία ιστορία που κρύβει πολλές εκπλήξεις… 


Ο Νικόλας το διάβαζε μόνος του χωρίς να κουραστεί… και το αγάπησε αμέσως… Έχουμε και μια ιδιαίτερη αδυναμία στους λύκους άλλωστε…χεχεχε


Με αφορμή λοιπόν την παγκόσμια ημέρα βιβλίου.. που ήταν το Σάββατο… το two boys and hope και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας έχουμε μία έκπληξη!!! 


Δύο αντίτυπα από αυτό το όμορφο βιβλίο μπορούν να γίνουν δικά σας συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ


3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ “δεν έχω facebook” )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από τη Δευτέρα 25/04/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης  27/04/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .


[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος, Μασσαλίας 14, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

καλή επιτυχία !!!

Και καλή εβδομάδα!!! 


Ο διαγωνισμός μας τελείωσε!!!


Οι τυχερές νικήτριες είναι : Δηλαδή : 


#133 Η Νίκη Αννίνου aka Mommywiki 

και

#5 η Αθανασία Μπενικ 


Συγχαρητήρια στις τυχερές!!!

Καλό Πάσχα !!! 

post signature