Σίγουρα έχετε στο σπίτι σας παλιά CD που δεν τα χρησιμοποιείτε πια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε!!  Εγώ τα κρατάω για να τα χρησιμοποιήσω σε κατασκευές και χειροτεχνίες. Όπως αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με CD. 

Γίνονται πανεύκολα και γρήγορα και είναι πολύ πολύ όμορφα!!! 

Για να φτιάξω τα μαύρα στολίδια χρησιμοποίησα υλικά από το σετ χειροτεχνίας GIOTTO CRAZY BLACK, που περιλαμβάνει μαύρο χαρτί κανσόν, κόλλες glitter GIOTTO και τους απίθανους μαρκαδόρους Deco materials που γράφουν παντού – ακόμα και σε μαύρο χαρτί!! Τους λατρεύω και του χρησιμοποιώ παντού!!! 

Κόλλησα με κόλλα τα Cd πάνω στο μαύρο χαρτόνι και μετά τα έκοψα γύρω γύρω. {Μου φαίνεται πιο εύκολο από το ανάποδο: δηλαδή να κόψω το χαρτόνι και να το κολλήσω πάνω στα Cd}

Και μετά αρχίζει το δημιουργικό κομμάτι!! Με τους μαρκαδόρους Giotto Deco Materials ζωγράφισα σχέδια πάνω στο χαρτόνι μου και έδωσα έξτρα λάμψη με τις κόλλες glitter. Mόλις στέγνωσε η κόλλα glitter, κόλλησα με κόλλα σιλικόνης την κορδελίτσα στο πίσω μέρος!! 

Και έτοιμα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με cd !!!

Δεν είναι πανέμορφα;; Μου αρέσουν πολύ γιατί μοιάζουν με σχέδια σε μαυροπίνακα!!! 


Αν σας αρέσουν τα στολίδια μαυροπίνακα δείτε οπωσδήποτε και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με φελλό.


 

Επειδή ήθελα μερικά πιο παιχνιδιάρικα έφτιαξα και κάποια στολίδια με χρωματιστά χαρτιά. 

Χρησιμοποίησα χρωματιστά μονόχρωμα χαρτιά από το σετ χειροτεχνίας GIOTTO FUNNY COLLAGE και τα κόλλησα πάνω στα cd. Αυτή ήταν η βάση για να φτιάξω πάνω το κολλάζ. Κόλλησα χαρτιά με χριστουγεννιάτικα σχέδια και λωρίδες κομμένες με διακοσμητικό ψαλίδι. Και τα στόλισα με κόλλα glitter. 

Δεν είναι πανέμορφα;;

Είναι μια πολύ ωραία χειροτεχνία για μεγαλύτερα παιδιά , αλλά και για μικρότερα, αν τα βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.

Μπορεί να γίνει ένα όμορφο δωράκι για τους αγαπημένους μας.. Για γιαγιάδες, παππούδες, νονούς ή δασκάλες. Έξτρα ιδέα: Μπορείτε να κολλήσετε άσπρο χαρτί πάνω στο Cd και να το ζωγραφίσουν τα παιδιά με μαρκαδόρους, κηρομπογιές ή τέμπερες.


Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος  για δυο σετ χειροτεχνίας GIOTTO ART LAB, που τρέχει στη σελίδα μας στο FACEBOOK.  

Κι αν αγαπάτε τις παιδικές χειροτεχνίες περάστε κι από το παιδί χειροτεχνεί για να ανακαλύψετε πολλές ιδέες για δημιουργικά παιδιά.