Ο Θανάσης το ξωτικό μας επέστρεψε και φέτος.. Ο Νικόλας τον περίμενε με ανυπομονησία. Το έγραψε μάλιστα και στο γράμμα του για τον Άγιο Βασίλη. Η αλήθεια είναι οτι φέτος καθυστέρησε η επίσκεψη του ξωτικού μας. Αλλά δεν πειράζει , ευτυχώς ήρθε και θα μείνει μέχρι την Πρωτοχρονιά.  

επισκεψη ξωτικου

Εννοείται πως η επίσκεψη του ξωτικού μας, απαιτεί ιδιαίτερο πρωινό!! Ω ναι!! Οι αγαπημένες μας ταρανδο-τηγανίτες και σοκολατούχο γάλα περίμεναν το Νικόλα να ξυπνήσει. 

τηγανιτες ταρανδος

Ξετρελάθηκε!!!

Ο Θανάσης , το ξωτικό μας, δεν έρχεται με άδεια χέρια. Φέρνει πάντα μικρά δωράκια στο Νικόλα και φυσικά το γράμμα του με τα τελευταία νέα από το Βόρειο Πόλο. 

παγοτέρας

Αυτή τη φορά του έφερε ένα από τα αγαπημένα του βιβλία Το παγοτέρας του David Walliams και είμαι σίγουρη οτι θα αρέσει πολύ στο Νικόλα γιατί είμαστε φαν του. 

Πέντε χρόνια τώρα , η επίσκεψη του ξωτικού μας , φέρνει στο σπίτι μας τη μαγεία των Χριστουγέννων. Και θα συνεχίσει να τη φέρνει μέχρι να κουραστεί ο Νικόλας..

Μεγαλώνει γρήγορα και ήδη έχει κάποιες αμφιβολίες για το Θανάση, για τον Άγιο Βασίλη, το Βόρειο Πόλο με τα ξωτικά.. Δεν πειράζει όμως,  θα κρατήσουμε τη μαγεία όσο αντέξουμε.. Άλλωστε, για ένα Νικόλα γίνονται όλα!! Για τη λάμψη στα μάτια του και το πονηρό του χαμόγελο!!! 


Δείτε εδώ όλες τις προηγούμενες επισκέψεις του ξωτικού μας. Από την πρώτη επίσκεψη του το 2014 – τότε που άρχισαν όλα αυτά τα μαγικά πρωινά, το 2015, το 2016, το 2017 και η περσινή του επίσκεψη το 2018


 

 Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με αυτό το ξεχωριστό πρωινό, μια υπέροχη, μαγική Κυριακή μόλις ξεκίνησε για μας.