“Γιατί δεν έχω κέφια..” ή πως ένα μικρό μικρούτσικο περιστατικό μπορεί να χαλάσει τη διάθεση όλων… ή και να τη φτιάξει από τη μια στιγμή στην άλλη.. 


Μια μέρα σαν τη σημερινή… μια γκρίζα μέρα με βροχή… ο κύριος Ζαχαρίου έφυγε βιαστικά χωρίς να φιλήσει τη γυναίκα του… Κι αυτό το μικρό ξεχασμένο φιλί… χάλασε τη διάθεση της μαμάς..Και η μαμά χάλασε τη διάθεση του Φίλιππου ..κι ο Φίλιππος , τη διάθεση της αδερφής του… και η αδερφή του μίλησε με αγένεια στη φίλη της… κι εκείνη στον αδερφό της… Και όλοι έχουν χάσει το κέφι τους… 


Όμως ξαφνικά, έτσι όπως χάθηκε σε μια μια στιγμή… το χαμένο κέφι ξαναβρέθηκε…και η καλή διάθεση απλώθηκε σε όλους… Από το Σαρλό τον παιχνιδιάρη σκύλο, στο Νικόλα, στην αδερφή του, στη φίλη της, στον αδερφό της το Φίλιππο, στη μαμά του.. Και ήρθε ο κύριος Ζαχαρίου στο σπίτι.. και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό τους ρυθμό… Αυτή είναι η αγαπημένη εικόνα του Νικόλα.. 


 

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν… 


Εγώ πάντως λάτρεψα την υπέροχη εικονογράφηση της Genevieve Godbout. 


Το “Γιατί δεν έχω κέφια” της Charlotte Zolotow κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. (Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες σελίδες εδώ)

Και μαντέψτε;;; 


Δύο αντίτυπα από αυτό το όμορφο βιβλίο μπορούν να γίνουν δικά σας συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ


3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ “δεν έχω facebook” )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από το Σάββατο 21/05/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης  25/05/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .


[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος, Μασσαλίας 14, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

καλή επιτυχία !!!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!! 

Οι δύο τυχερές είναι : 


Το νούμερο # 29


 Δηλαδή η Μάγδα Ζήνδρου aka Κάθε μέρα γονείς

 

 και το νούμερο #114
Δηλαδή… Η Μαρία Μελίδου aka Callmom

Συγχαρητήρια κορίτσια!!! 

Πάντα τυχερές!! 

post signature