in English soon


Τα γενέθλια του Νικόλα πάντα γιορτάζονται θεαματικά και πανηγυρικά!! Και στο σχολείο με τους συμμαθητές του (δες εδώ το μίνι πάρτι μας) αλλά και με την οικογένεια και τους φίλους μας. 

Μέχρι τώρα τα γιορτάζαμε πάντα στο σπίτι αλλά φέτος αποφασίσαμε να τα γιορτάσουμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Εύοσμο… μιας και είχαμε πολύ κόσμο που θέλαμε να καλέσουμε.. 


Το προσκλητήριο από τα χεράκια μου… Πολύχρωμο και τερατο-παιχνιδιάρικο !! 

Μοιράστηκε σε όλους τους φίλους και συμμαθητές του Νικόλα αλλά και στους δικούς μας. 

Το πάρτι του ήταν να γίνει στις 24 Απριλίου (μιας και τα γενέθλια του είναι στις 20).. Και λέω ήταν, γιατί μια επιδημία οστρακιάς μας ανάγκασε να το αναβάλλουμε για μετά το Πάσχα.. Δυο εβδομάδες μετά.. Δηλαδή την Κυριακή του Θωμά, την τελευταία μέρα των πασχαλινών διακοπών και γιορτή της μητέρας, στις 8 Μαίου!!! Όλα μαζί!! 


Μετά το Πάσχα λοιπόν , ξεκίνησα κι εγώ τις ετοιμασίες για το τερατοπάρτι μας… 


Τερατο-λιχουδιές για τους φίλους μας.. Δηλαδή σακουλάκια με ζαχαρωτά..  Με χρωματιστά χαρτιά και ματάκια.. έφτιαξα τερατο-χυμούς και τερατο- μπουρμπουλήθρες… Και τερατο-καπελάκια… Μέχρι και τερατο-πινιάτα είχαμε !!! (Που την είχα κερδίσει σε διαγωνισμό από το αγαπημένο Ανθομέλι)Τη γέμισα με σοκολάτες, καραμέλες, μπαλόνια, σφυρίχτρες και ζελεδάκια!! 


Ετοίμασα την τούρτα του Νικόλα… (το αγαπημένο μας σοκολατένιο κέικ)Ετοίμασα λιχουδιές… Τερατο-λουκουμάδες και τερατο-κουταλάκια!! Και την Κυριακή το πρωί… πήγαμε στο πάρκο!!! Μέχρι να έρθουν οι φίλοι μας στολίσαμε το χώρο δίπλα στα τραπέζια μας!!! 


Πολύχρωμα τερατο-σημαιάκια  (από τα χεράκια μου…) , κορδέλες και τερατάκια γέμισαν τα δέντρα!! Κι ο μπουφές μας γέμισε τερατάκια επίσης!!Δεν μου γλύτωσαν ούτε τα συνοδευτικά για τα χοτ ντογκ!!! χαχαχαχα


Σε ένα μεγάλο καλάθι έβαλα τα δωράκια για τα παιδιά!! Για να μπορούν να παίρνουν ότι ήθελαν στη διάρκεια της γιορτής…Καπελάκια, μπουρμπουλήθρες, σφυρίχτρες, καραμέλες… Εννοείται πως οι μπουρμπουλήθρες έκαναν θραύση!!  Ήρθαν οι φίλοι μας, γιαγιά και παππούς, αδέρφια, ξαδέρφια… αλλά και για πρώτη φορά.. κάποιοι από τους συμμαθητές του Νικόλα με τους γονείς τους!! Μαζευτήκαμε σχεδόν 50 άτομα.. Εγώ κυκλοφορούσα με την τερατο-στέκα μου όλο χαρά και έβγαζα συνέχεια φωτογραφίες!! 


Ο Νικόλας ήταν τρελαμένος!!  Γελούσε συνέχεια και έπαιζε!! 


Κι όταν ήρθε η ώρα για την τούρτα… Μαζεύτηκαν όλοι γύρω του να του τραγουδήσουν!! Και μετά… Μετά ήρθε το καλύτερο!!! Η πινιάτα!! Που τους ξετρέλανε όλους!! Περιττό να πω οτι τα γέλια και οι φωνές όλων μας ακουγόταν σε ολόκληρο το πάρκο!! Όλα τα παιδιά δοκίμασαν να τη σπάσουν πολλές πολλές φορές!! Δεν έσπαγε με τίποτα!! χαχαχαχαΈβαζαν τα δυνατά τους και ξεκαρδίζονταν στα γέλια!!! Μέχρι που μαζεύτηκε κόσμος από τα γύρω τραπέζια και χάζευε το τρελό τερατο- πάρτι μας!! … 


Κι όταν έσπασε -επιτέλους- η πινιάτα… έγινε χαμός!!! Περάσαμε τέλεια!!! Τ Ε Λ Ε Ι Α !! 


Τα παιδιά με μάγουλα αναψοκοκκινισμένα από τα τρεχαλητά και τα παιχνίδια… Με μάτια λαμπερά… και στόματα γελαστά… Και τα πιο λαμπερά μάτια… του Νικόλα μου!! … Που έτρεξε, έπαιξε, γέλασε και το καταδιασκέδασε με την ψυχή του!! 


Η πιο ξεχωριστή μέρα για το ξεχωριστό αγόρι μου!! Γιορτάσαμε την γιορτή της μητέρας και τα 5 υπέροχα χρόνια που είμαι η μαμά σου με τον πιο όμορφο τρόπο… Χρόνια σου πολλά  αστέρι μου!! Φως της ζωής μου!! Μακάρι να είναι όλη η ζωή σου γεμάτη από όμορφες στιγμές και ανθρώπους που σε αγαπούν… 


 photo signature_zps72gyx3qr.png