Την Κυριακή- μέσα σ’ολα τα υπόλοιπα – γιορτάζαν και οι μπαμπάδες όλου του κόσμου !! Είπαμε κι εμείς (εγώ και ο Νικόλας δηλαδή) να κάνουμε έκπληξη στο μπαμπά του.. Για χειροποίητο δωράκι είναι μικρός ο Νικολής οπότε..για φέτος αγοράσαμε ένα.. Διάλεξα ένα κουμπαρά που γράφει επάνω : “Μπαμπά είσαι όλα τα λεφτά”. 
Το αφήσαμε πρωί πρωί στο κομοδίνο του την ώρα που κοιμόταν για να το βρει όταν ξυπνήσει..Εγώ και ο Νικόλας ξυπνήσαμε από τα χαράματα…άλλωστε ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος…και η μέρα πρέπει να ξεκινάει νωρίς νωρίς,  ε Νικόλα ; Του άρεσε πάντως του Αντώνη η έκπληξη 
..αλλά ο κουμπαράς άρεσε ακόμα περισσότερο του Νικόλα… 
Τρώμε και το πρωινό του μπαμπά και η Κυριακή μας ξεκινάει επισήμως…

Αφού ετοιμαστήκαμε, πήγαμε να ψηφίσουμε – ασχολίαστο το αφήνω το αποτέλεσμα – και μετά κατεβήκαμε στην παραλία να βρούμε τους φίλους μας Βάσω, Μανώλη και Θόδωρο, για καφεδάκι στον “Ξαρχάκο”… Είχα να πάω εκεί πολλά χρόνια νομίζω…αλλά το μέρος ίδιο κι απαράλλαχτο..

Ήπιαμε φραπεδάκι κάτω από τα δέντρα…απίστευτη η δροσια !!! και μετά κάναμε βόλτα στο πάρκο…


 
Ο Νικόλας αποκοιμήθηκε στο γυρισμό…Αργά απόγευμα η αφεντικίνα μου (προς το παρόν τουλάχιστον) βάφτιζε το τρίτο της παιδάκι – τη Στέλλα Αθηνά, στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο…

Φυσικά, εγώ και ο Νικόλας δώσαμε το παρόν, αφήνοντας τον Αντώνη στο σπίτι να χαλαρώσει και να δει ποδόσφαιρο- ήταν η μέρα του άλλωστε… Μετά τη βάφτιση πήγαμε για φαγητό στο “Μύρισε Θάλασσα”.Πολύ όμορφο περιβάλλον και…….είχε και καρεκλάκι για το Νικόλα !!! WOW!! Ο μικρός – όλα τα λεφτά κι αυτός χε χε- χάζευε τους πάντες και τα πάντα από το καρεκλάκι του, γελούσε συνεχώς, γνώρισε τη σερβιτόρα – που του έδωσε και γλειφιτζούρι- και μερικούς σερβιτόρους επίσης- και γενικά ξετρέλανε τους πάντες !!! Δοκίμασε ελιές, φέτα ,πατατούλα τηγανιτή και cheese cake αλλά τρελάθηκε κυρίως με το γλειφιτζούρι χεχε !! Δεν το άφηνε από τα χέρια του, κόλλησε όλο τον τόπο, και ξερογλειφόταν σαν το γατί…!!! 
Γυρίσαμε στο σπίτι αργά..ο μικρός… κουρασμένος και γκρινιάρης, κοιμήθηκε στον καναπέ…Και η αλήθεια είναι οτι κι εγώ τον ακολούθησα πολύ σύντομα χεχε!!! Καλή εβδομάδα !!!