Ο Σεπτέμβριος είναι πάντα μήνας ανανέωσης και αναδιοργάνωσης. Με την επιστροφή από τις διακοπές και το άνοιγμα των σχολείων με πιάνει πάντα μια διάθεση αλλαγής και ανανέωσης στο σπίτι. Άλλωστε είναι ο χώρος που περνάμε την περισσότερη ώρα μας και οι μικρές αλλαγές μας κάνουν πάντα να νιώθουμε πιο όμορφα με την επιστροφή μας εκεί. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στην διακόσμηση είναι τα poster και οι κορνίζες. Αγαπώ τους τοίχους που είναι γεμάτοι με ενδιαφέροντα πράγματα: φωτογραφίες, πίνακες, αφίσες, poster , κάδρα και λατρεύω επίσης τα gallery wall. Φέτος, σύμμαχος στη διακόσμηση των τοίχων μας ήταν τα Poster από το Desenio.

Το Desenio είναι μια Σουηδική εταιρεία με διαδικτυακή παρουσία σε 33 χώρες και πρόσφατα και στην Ελλάδα στο www.desenio.gr. Στο Desenio, μπορείς να βρεις σίγουρα poster που ταιριάζουν στο γούστο και στο σπίτι σου. Η συλλογή του διαθέτει μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών σχεδίων, όπως poster φωτογραφιών, κλασικές ασπρόμαυρες εικόνες, ρετρό, μοντέρνα αφηρημένη τέχνη, illustrations, γραφιστική, φύση, poster με κείμενο, poster για παιδιά και πολλά άλλα.

Tα poster του Desenio έχουν δημιουργηθεί από επιλεγμένους καλλιτέχνες και φωτογράφους και πωλούνται αποκλειστικά για το Desenio, συμπεριλαμβανομένων και διάσημων εικόνων που θεωρούνται πλέον κλασικές.

Εκτός από μια τεράστια συλλογή από Posters θα βρεις και με μία μεγάλη γκάμα από κορνίζες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα αλλά και αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο λουκ.

Γιατί μου άρεσαν πολύ τα poster από το Desenio:

  • Γιατί έχουν εξαιρετική ποιότητα, τόσο στην εκτύπωση όσο και στο χαρτί τους.
  • Γιατί ήρθαν απίστευτα γρήγορα και με ασφάλεια. 
  • Γιατί έχουν εξαιρετικά προσιτές τιμές και πολύ καλές προσφορές
  • Γιατί το Desenio είναι πιστοποιημένο από το FSC®, κάτι που σημαίνει ότι τα δέντρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή poster συλλέγονται με υπεύθυνο τρόπο. 

Τα Poster που επέλεξα εγώ είναι τα παρακάτω :

Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου!!
Με τα μάτια της φαντασίας το είδα σαν μαμά που αγκαλιάζει το παιδί της.

Οι κορνίζες μπαίνουν σε τοίχο αλλά και σε ράφι!! Και μπορείς να φτιάξεις πολύ ωραίους συνδυασμούς!!

Με το Λονδίνο έχω σχέση πάθους-οπότε το έβαλα και στο δωμάτιο μου.

Εάν θέλεις να ανανεώσεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου, μπορείς να βρεις πολλές ιδέες για έμπνευση στο site του Desenio στην κατηγορία Gallery wall

Και σου έχω και μια σούπερ έκπληξη !!! Έναν σούπερ εκπτωτικό κωδικό για να αγοράσεις τα Poster που σου αρέσουν με 25% έκπτωση!!!

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα handpicked / συνεργασίες / εξατομικευμένα poster

Έκπτωση 25%

ΚΩΔΙΚΟΣ : TWOBOYSANDHOPE

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠO 21 – 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σου άρεσαν οι επιλογές μου;

Ανανέωσε κι εσύ το χώρο σου με τα υπέροχα poster από το Desenio !!!