Όταν είσαι μονογονέας και εργαζόμενη μαμά ο χρόνος σου είναι απίστευτα περιορισμένος. Ιδίως όταν το ωράριο εργασίας σου είναι ανάποδο με αυτό των σχολείων . Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος που περνάς με το παιδί σου είναι ελάχιστος μέσα στην εβδομάδα . Όταν το παιδί σου είναι στην προεφηβεία αλλά θέλει να περνάτε χρόνο και μαζί, τότε έχω μία πρόταση και για σένα. Το δώρο του χρόνου.

Ένα από τα δώρα λοιπόν που βρήκε ο Νίκολας κάτω από το δέντρο για τη Πρωτοχρονιά ήταν αυτό το κουτί. Ένα απλό χάρτινο κουτί που έγραφε απέξω “το δώρο του χρόνου”.

Μέσα στο κουτί είχε 12 φακέλους και ένα γράμμα που να εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτό.

Τι είναι λοιπόν το δώρο του χρόνου ;

Είναι χρόνος!!! Χρόνος που θα βρίσκω κάθε μήνα για να κάνω κάτι περιπετειώδες ,διασκεδαστικό και ξεχωριστό με το Νικόλα.

Νομίζω πως όσο μεγαλώνει τόσο θα λιγοστεύει ο χρόνος που θα θέλει και θα μπορεί να περνάει μαζί μου κι εγώ μαζί του. Οπότε , τώρα που ακόμα μπορούμε θέλω να κάνουμε κάτι ξεχωριστό μαζί!! Κάθε μήνα!

Ένας φάκελος λοιπόν για κάθε μήνα του χρόνου. Και μέσα στο φάκελο του αντίστοιχου μήνα θα βρίσκει μία πρόταση να κάνουμε κάτι μαζί.

Κάθε μήνας θα κρύβει μέσα μία βόλτα ή μία περιπέτεια ή κάτι διασκεδαστικό να κάνουμε παρέα. Μπορεί να έχει εισιτήρια για θέατρο ή σινεμά. Εισιτήρια για ένα ταξίδι. Μία διασκεδαστική δραστηριότητα. Ένα σχέδιο για μία εκδρομή. Λίστα με τα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας για ένα πικ-νικ. Ένα Σαββατοκύριακο το μήνα θα είναι φουλ αφιερωμένο σε εκείνον. Να κάνουμε πράγματα που του αρέσουν ή θα του αρέσουν. Και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί φτιάχνοντας όμορφες αναμνήσεις.

Μέσα στο φάκελο θα υπάρχει πάντα και ένα κουπόνι που μπορεί να εξαργυρώσει όποτε θέλει.

Αυτή ήταν η δραστηριότητα του Ιανουαρίου!!

Μπορείς να βρεις το εκτυπώσιμο με τα κουπόνια εδώ.

Πώς σου φαίνεται η ιδέα μου ;

Εγώ πάντως ανυπομονώ για την καινούργια περιπέτειά κάθε μήνα. Το ίδιο και ο Νικόλας.