Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να λες στο παιδί σου πόσο καταπληκτικό και μοναδικό είναι; Άλλωστε όλοι χρειαζονται να ακούμε λόγια αγάπης. Πριν μερικά χρόνια είχα φτιάξει καρδιές σε διάφορα χρώματα , τις είχα κολλήσει στη ντουλάπα του Νικόλα και είχα γράψει πάνω λόγους που τον αγαπώ. Κάποιες τις έχει ακόμα κολλημένες και θα μείνουν εκεί μέχρι να χαλάσουν πιστεύω… Φέτος έκανα level up και του έφτιαξα μερικές καρδιές με φράσεις έμπνευσης και ενδυνάμωσης στα αγγλικά- inspiring hearts. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει όταν ξυπνάει το πρωί και τον κάνουν να νιώθει όμορφα.

Αν τις θέλεις κι εσύ μπορείς να τις κατεβάσεις δωρεάν από εδώ και να τις χρησιμοποιήσεις για σένα ή τους μαθητές σου.

Τις ίδιες καρδιές εκτύπωσα και για τους μαθητές μου. Τις ζωγράφισαν τα παιδιά και τις κόλλησα στην πόρτα της τάξης μας. Δεν ξέρω αν όταν τις κοιτάζουν νιώθουν όμορφα για τον εαυτό τους, αλλά σίγουρα στόλισαν την πόρτα μας και εμένα με κάνουν να χαμογελάω.

Μπορείς να τις εκτυπώσεις σε χρωματιστό χαρτί όπως εγώ ή σε άσπρο και να τις δώσεις στα παιδιά να τις ζωγραφίσουν. Στο τέλος έχω βάλει και σκέτες καρδιές. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να γράψεις εσύ οτι θέλεις μέσα.

Αν σου άρεσε η ιδέα μου μοιράσου την και με άλλους. Στείλε μου και φωτογραφίες αν θες.

Αν σου αρέσουν οι παιδικές χειροτεχνίες έλα κι από το παιδί χειροτεχνεί για να βρεις πολλές ιδέες για δημιουργικά παιδιά.