Αγαπώ αυτό το trend με τα lunchbox και τα κουτιά με το φαγητό για το σχολείο που ετοιμάζουν οι μαμάδες για τα παιδιά τους. Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ όταν έβλεπα αυτό το trend σε blog του εξωτερικού , ήταν αυτά τα σημειωματάκια που έβαζαν οι μαμάδες στα κουτιά των παιδιών με λογάκια αγάπης. Γι’ αυτό σκέφτηκα να φτιάξω μερικά σημειωματάκια αγάπης για lunch box για να χρησιμοποιήσετε εσείς για τα παιδάκια σας.

Σημειωματάκια αγάπης για lunch box

Όταν ο Νικόλας πήγαινε σχολείο μόλις είχε ξεκινήσει αυτή η μόδα οπότε δεν την προλάβαμε ιδιαίτερα! Η αλήθεια είναι οτι δεν θα τα χρειάζόταν κιόλας. Πρώτον δεν έμενε στο ολοήμερο και δεύτερον προτιμούσε να τρώει από το κυλικείο τα τελευταία χρόνια του δημοτικού.

Και φυσικά δεν είχα πάντα το χρόνο και τη διάθεση να του φτιάχνω αυτά τα υπέροχα lunchbox που βλέπω να ετοιμάζουν τώρα οι μαμάδες. Η ουσία είναι οτι κάθε μαμά ετοιμάζει το φαγητό του παιδιού της με αγάπη και φροντίδα, είτε είναι ένα απλό τοστ είτε είναι αστεράκια από αγγούρι και καρότο. Κι αυτό είναι που μετράει στο τέλος.

Σημειωματάκια αγάπης για lunch box αγορι

Βάλτε αυτά τα σημειωματάκια μέσα στο κολατσιό του παιδιού σας για να του δώσετε έξτρα αγάπη όταν είναι στο σχολείο.

Άλλωστε σε όλους αρέσει να μας λένε όμορφα λόγια αγάπης.

Σημειωματάκια αγάπης για lunch box κορίτσι

Μπορείτε να βρείτε τα σημειωμάτακια αγάπης για lunch box σε τρία διαφορετικά σχέδια. Και μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας το κουμπί “λήψη”


Αν ψάχνετε ιδέες για κολατσιό εδώ θα βρείτε τη λίστα μου με 50+ ιδέες και συνταγές:

Αν πατήσεις στις διαφημίσεις θα με βοηθήσεις να διατηρήσω το blog και 
φυσικά  να συνεχίσω να μοιράζομαι ιδέες μαζί σου. Ευχαριστώ !!

Θα βρείτε επίσης κι άλλες ιδέες στην κατηγορία ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελπίζω να σας άρεσαν και να τα χρησιμοποιήσετε! Είμαι σίγουρη οτι θα αρέσουν πολύ στα παιδάκια σας.