Πλησιάζει το τέλος της σχολικής χρονιάς και έρχεται η ώρα που αποχαιρετάμε το σχολείο, τα θρανία , τις τάξεις , τα βιβλία και τους αγαπημένους μας δασκάλους. Αλήθεια, εσύ παίρνεις αποχαιρετιστήρια δώρα στους δασκάλους των παιδιών σου;

Θα σου μιλήσω ως εκπαιδευτικός. Ναι, δεν είναι απαραίτητο να πάρεις οτιδήποτε. Ναι, ο εκπαιδευτικός πληρώνεται για τη δουλειά που κάνει.. και ναι, είναι υποχρεωμένος να την κάνει σωστά… Όμως … δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα το χαρεί και θα το εκτιμήσει αυτό το μικρό δωράκι στο τέλος της χρονιάς!

Γιατί αυτό το μικρό δωράκι κλείνει μέσα ένα ευχαριστώ για ότι κάνει , μια αναγνώριση οτι το βλέπεις και το εκτιμάς.. Και ξέρεις.. Αυτό το δωράκι δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι ακριβό. Ένα γλαστράκι βασιλικό που κάνει 50 λεπτά, μια σοκολάτα, μια κάρτα, μια ζωγραφιά των παιδιών.. Ένα μικρό κάτι που όμως δείχνει τόσα πολλά!

Αν πάλι δεν έχεις θέμα και έχεις αρκετό budget για να ξοδέψεις για την αγαπημένη σου δασκάλα.. τότε δες αυτές τις ιδέες για τα πιο cool δώρα για δασκάλους από το Myikona.

1. Κούπες

Οι κούπες είναι κλασικό και αγαπημένο δώρο!! Κάθε δάσκαλος και δασκάλα έχει πάρει κάτι τέτοιο! Αυτό που κάνει τις συγκεκριμένες κούπες ξεχωριστές είναι το γεγονός οτι μπορείς να τις κάνεις πιο προσωπικές με αφιέρωση ή φωτογραφίες!

Αν δεν θες να την πας σκέτη μπορείς να βάλεις μέσα :

  • καραμέλες και σοκολατάκια
  • μολύβια, μαρκαδόρους υπογράμμισης, στυλό
  • γλαστράκι με παχύφυτο, κακτάκι ή βασιλικό
  • πινέλα μακιγιάζ

Εγώ πάντως αγαπώ τις κούπες και ποτέ δε έχω αρκετές!!

Αυτή είναι η κούπα που διάλεξα εγώ:

δώρα για δασκάλους- κούπες

2. Επιτραπέζια Φωτιστικά led

Αυτά τα φωτιστικά είναι από τα πιο cool δώρα!! Θα τα βρεις σε απίθανα σχέδια και μπορείς να τα προσωποποιήσεις με αφιέρωση!


3. Τσαντάκια – νεσεσέρ

Αυτό το δώρο θα το εκτιμήσει κάθε δασκάλα!! Πρακτικό και χρήσιμο! Θα βρεις πολλά σχέδια και μπορείς να γράψεις τη δική σου αφιέρωση!

Αν βάλεις μέσα καμιά κρέμα σώματος ή χεριών , αντιηλιακό ή έστω ένα λιπ γκλος θα γίνει σούπερ δώρο!

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι αυτό:

δώρα για δασκάλους- νεσεσέρ

4. Σελιδοδείκτες

Αν η δασκάλα σας αγαπάει τα βιβλία , τότε συνδύασε ένα βιβλίο με ένα από τους τέλειους σελιδοδείκτες!! Θα το λατρέψει!

Εγώ πάντως διάλεξα για μένα αυτόν εδώ το σελιδοδείκτη γιατί δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!


5. Αναμνηστικά

Από τα πιο όμορφα διακοσμητικά αναμνηστικά που έχω βρει. Δες όλα τα σχέδια και σίγουρα θα βρεις κάποιο για τη δική σας δασκάλα ή δάσκαλο!


6. Mousepad

δώρα για δασκάλους- Mousepad

Αν έχετε δάσκαλο που αγαπάει την τεχνολογία θα του αρέσει σίγουρα αυτό το δωράκι! Βρες πολλά όμορφα σχέδια και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου!

Εγώ διάλεξα αυτό το mousepad και το έκανα σετ με την κούπα που σου έδειξα πιο πάνω!


7. Ευχολόγια τάξης

δώρα για δασκάλους- ευχολόγιο

Αν έχεις εκτάκι όπως εγώ είμαι σίγουρη οτι η δασκάλα ή ο δάσκαλός σας θα συγκινηθεί. Και όχι μόνο τους δασκάλους της Στ’ δηλαδή αλλά και όλους τους άλλους δασκάλους. Θα το λατρέψουν αυτό το δώρο! Να ξέρεις!


8. Μαξιλάρια

Θες κάτι διαφορετικό; Για ρίξε μια ματιά στα προσωποποιημένα μαξιλάρια. Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιούσα και θα το έβαζα στην τάξη μου ή στο γραφείο μου.

9. Κάδρα

δώρα για δασκάλους- πόστερ

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα καδράκια με τα quotes! Στολίζεις την τάξη σου και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όταν τα βλέπεις!


10. Μπρελόκ

δώρα για δασκάλους - μπρελόκ
δώρα

Μικρό και διακριτικό δωράκι που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει ο δάσκαλος ή η δασκάλα σας!! Εγώ θα το έβαζα στα κλειδιά της τάξης μου!! Το λάτρεψα το συγκεκριμένο!! Θα βρεις πάρα πολλά σχέδια στο myikona.


Σου άρεσαν οι προτάσεις για τα πιο όμορφα και cool δώρα για δασκάλους;

Ρίξε μια ματιά στο Myikona και διάλεξε αυτό που θα αρέσει στη δική σας δασκάλα ή δάσκαλο!

Να ξέρεις ότι θα το λατρέψει ότι και να είναι!!