Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός ιππότης που ζούσε με την οικογένειά του σε ένα τεράστιο κάστρο… 


Το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι φοβόταν τρομερά τα άλογα… Τόσο πολύ που τρέμει ολόκληρος…Όμως πως θα γίνει κανονικός ιππότης αν δεν ξέρει ιππασία;; Ποιος θα μπορέσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους του;; Και τι σχέση έχει με όλα αυτά μια πονηρή κατσικούλα;; Ο μικρός ιππότης” της Ντανιέλα Ρέμερ, με την καταπληκτική εικονογράφηση της Σούζαν Βέχντορν, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 


Ένα υπέροχο βιβλίο για το πως ένας φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου!! Για μικρούς και μεγάλους ιππότες, και όχι μόνο!! 

Και ότι πρέπει για τον δικό μου μικρό ιππότη!! Και μαντέψτε!!!


Δύο αντίτυπα από αυτό το όμορφο βιβλίο μπορούν να γίνουν δικά σας συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ


3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ “δεν έχω facebook” )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 1/06/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5/06/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .


[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

καλή επιτυχία !!!

Καλό μήνα!!! 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε και οι τυχερές νικήτριες είναι οι αριθμοί : 

Δηλαδή… η Κατερίνα Κηπουρού 


update: 9/6/16


Επειδή η μια από τις τυχερές δεν επικοινώνησε μαζί μας, η κλήρωση επαναλήφθηκε και η νέα τυχερή είναι το # 89

η Μαρία Παπαδημοπούλου. post signature