Όχι, πες.. Δεν σου δημιούργησε απορίες ο τίτλος; Τι δουλειά έχει η φόρμα για cupcakew με τη ζωγραφική; Να που έχει.. Γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αντισυμβατικά πράγματα για να ζωγραφίζουμε. Αυτή τη φορά έκανα χριστουγεννιάτικα τυπώματα με φόρμα για cupcakes.

Τι τα κάνει χριστουγεννιάτικα; ίσως οτι είχα στο μυαλό μου να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Έλα να σου δείξω.

Γύρισα τη φόρμα για cupcakes από την ανάποδη πλευρά και χρωμάτισα τις βάσεις με τέμπερες. Έκανα μονόχρωμες, ρίγες με ανακατεμένα χρώματα.. ότι ήθελα.

Μετά γύρισα τη φόρμα και την πάτησα πάνω σε χαρτί για να τυπώσω τα χρώματα. Και ύστερα και σε άλλο χαρτί.. Και σε άλλο.. Σα σφραγίδες.

χριστουγεννιάτικα τυπώματα με φόρμα cupcakes

Όταν στέγνωσαν τα χρώματα , έκανα σχέδια με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδοράκι.

χριστουγεννιάτικα τυπώματα
 τυπώματα με φόρμα για cupcakes

Τι μπορείς να το κάνεις αυτό το χαρτί με τα αποτυπώματα;

Μπορείς να το μετατρέψεις σε χαρτί περιτυλίγματος και να τυλίξεις δωράκια. Ή μπορείς να το μετατρέψεις σε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή καρτελάκια. Ή να το κάνεις χριστουγεννιάτικο πόστερ και να το βάλεις σε κορνίζα.

χριστουγεννιάτικα τυπώματα με φόρμα για cupcakes

Τα χριστουγεννιάτικα τυπώματα με φόρμα για cupcakes είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη δημιουργική ιδέα και μπορείς αν την κάνεις και με μικρά αλλά και με μεγαλύτερα παιδιά.

Στην κατηγορία Χριστούγεννα  θα βρεις πολλές ιδέες για κατασκευές , χειροτεχνίες και λιχουδιές!!

Αν σας αρέσουν οι παιδικές χειροτεχνίες περάστε κι από το παιδί χειροτεχνεί για να βρείτε πολλές ιδέες για δημιουργικά παιδιά.