Με τη Βάσω γνωριζόμαστε πολλά πολλά χρόνια..Από τότε που ήμασταν ελεύθερες, ωραίες και φοιτήτριες..(Τώρα πια είμαστε μόνο ωραίες..έτσι Βασούλα;;; χεχε!!) Φίλες χρόνια δηλαδή!!!
Ήταν η πρώτη φίλη, που παντρεύτηκε, που έμεινε έγκυος, που έγινε μαμά. Στα πρώτα γενέθλια του Γιάννη, του γιού της ήθελε να του φτιάξει μια ξεχωριστή πρώτη τούρτα γενεθλίων.. Ψάξε, ψάξε ανακάλυψε τη ζαχαρόπαστα…κι από τότε άρχισε να φτιάχνει… Ξεκίνησε δειλά δειλά στην αρχή, κυρίως για το Γιάννη (μιας και δεν είχαμε πολλά παιδιά στην παρέα ακόμα..χεχε) και μετά για ανιψάκια και γειτονάκια και σιγά σιγά αυτό που ξεκίνησε σαν hobby και μαμαδημιουργία για το παιδάκι της, έγινε εργασία και ακόμη περισσότερη αγάπη για τη ζαχαροπλαστική…
Πλέον τον τελευταίο χρόνο ασχολείται πιο εντατικά και δημιουργεί στο σπίτι της χειροποίητα, νόστιμα μπισκοτάκια, λαχταριστά κεκάκια και φοβερές τούρτες για γενέθλια, βαφτίσεις και διάφορες εκδηλώσεις. Όλα είναι φτιαγμένα με πολύ πολύ αγάπη και φροντίδα. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της και να δείτε τις νοστιμιές της στη σελίδα της στο facebook,  Vanilia stories !!!  
Σκεφτήκαμε λοιπόν μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, να στείλουμε σε 2 τυχερούς από μια 10αδα Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια. Έτσι για να σας γλυκάνουμε !!! 


  
Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα 3 Δεκεμβρίου και θα κρατήσει μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου στις 12 το βράδυ. Θα κληρωθούν 2 νικητές στους οποίους θα στείλουμε από 10 Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια.Είναι ένα μικρό δωράκι αλλά θα σας το στείλουμε με πολύ πολύ αγάπη…
  

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Μπορείτε να συμμετέχετε οι εντός Ελλάδος (δυστυχώς) Οι εκτός Ελλάδος μπορούν να συμμετέχουν μεν αλλά ΜΟΝΟ αν τα στείλουμε σε διεύθυνση του εσωτερικού (μαμάδες, γιαγιάδες κλπ.) εφόσον κερδίσουν. 
  • Τα σχόλια και τα like στο facebook δεν θεωρούνται συμμετοχή !!! (αλλά είναι καλοδεχούμενα). Το ίδιο και οι κοινοποιήσεις !!!
  • Η κλήρωση θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail. Αν δεν απαντήσουν μέσα σε 3 ημέρες η κλήρωση θα επαναληφθεί. 


Και τώρα το πιο σημαντικό απ’ όλα !!! Πως θα πάρετε μέρος ;;; 
Απλά συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί!!!
a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός μας τελείωσε και μόλις έκανα την κλήρωση !! Και οι τυχερές είναι…. (νταμ νταμ νταμ νταμ !!!)
Το #67.. η Ελένη Παπαδημητρίου
και 
το #47..η Κάλη του Ανθομέλι  
  

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ ΙΑ !!!

Κορίτσια θα σας στείλω e-mail για να μου στείλετε τα στοιχεία σας!!! Πρέπει να επικοινωνήσετε μέσα σε 3 ημέρες !!! Μην ξεχαστείτε !!!