Τον πρίγκιπα Λεμόνη τον γνώρισα φοιτήτρια.. όταν έκανα την πρακτική μου στο νηπιαγωγείο του Α.Π.Θ.  Εκείνη τη χρονιά τα νήπια θα ανέβαζαν την ιστορία του πρίγκιπα Λεμόνη σε θεατρική παράσταση για το τέλος της σχολικής χρονιάς.. 

Εκεί τον έμαθα κι εγώ.. και τον αγάπησα αμέσως!! Οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Σακελλαρίδη διηγούνται την τρυφερή ιστορία του πρίγκιπα Λεμόνη που αρρώστησε από έρωτα …  για την όμορφη Κρεμμύδω..Ευτυχώς η ιστορία έχει αίσιο τέλος… με χαρές και πανηγύρια.. και ένα ευτυχισμένο ζευγάρι!!! Τον πρίγκιπα Λεμόνη τον ξανα – ανακάλυψα πρόσφατα στη δημοτική βιβλιοθήκη… Αυτή τη φορά από τις εκδόσεις POLARIS. 

Και λάτρεψα την υπέροχη εικονογράφιση από την Φωτεινή Στεφανίδη… Πραγματικά ονειρική… 


Μαζί μου το λάτρεψε και ο Νικόλας… Ιδίως όταν ακούσαμε και τα τραγούδια από το CD του βιβλίου!!! Τα τραγουδούσαμε ολόκληρη την εβδομάδα..!!! Επικοινώνησα λοιπόν με τις εκδόσεις Polaris και ήταν τόσο καλοί και ευγενικοί, που διέθεσαν ένα αντίτυπο για τους αναγνώστες και φίλους μου!! Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση είναι 4 βήματα: 


1. LIKE στη σελίδα two boys and Hope στο facebook


2. LIKE στη σελίδα Εκδόσεις POLARIS στο facebook

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ “δεν έχω facebook” )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την  Δευτέρα 29/02/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6/03/2016. 

[4] Η τυχερή-ος θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope.


[5]  Η τυχερή-ος θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο. Αν δεν απαντήσει εντός 10 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής του βιβλίου βαρύνουν τις εκδόσεις POLARIS.

καλή επιτυχία !!!


 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!!!  Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!!! 
Η τυχερή νικήτρια είναι το #187
Συγχαρητήρια στην τυχερή !!! 
post signature