Την εταιρεία Trunki Greece την ανακάλυψα λίγο μετά που γεννήθηκε ο Νικόλας και έψαχνα όμορφα παιδικά πραγματάκια για το αγόρι μου. 


Ξετρελάθηκα με τις βαλίτσες (αλλά και με όλα τα άλλα προϊόντα)!!! Τόσο πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες… Ότι πρέπει για κάνουν την αναμονή παιχνίδι.. αφού μπορεί το πιτσιρίκι να παίξει με τη βαλίτσα του, καβαλώντας την και τσουλώντας… (ω ναι έχει και ροδάκια!!)

Το μέγεθος είναι ιδανικό για χειραποσκευή αλλά χωράει απίστευτα πολλά πράγματα μιας και έχει χωρητικότητα 18L. Και είναι σούπερ ανθεκτική αφού είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ και ανθεκτικό πλαστικό (όπως και οι βαλίτσες των ενηλίκων). 

Μπορείτε να δείτε όλη την εκπληκτική συλλογή στη σελίδα της Trunki Greece. (o Trunkisaurus και το Gruffalo είναι οι δικές μου αγαπημένες)


Και το καλύτερο απ’ όλα;; Δύο βαλίτσες μπορεί να γίνουν δικές σας μιας και η Trunki Greece είχε την ευγενή καλοσύνη να χαρίσει 2  βαλίτσες σε 2 τυχερές φίλες!!! Την George(blue) trunki  για ένα τυχερό αγόρι

 

και την Rosie (pink) trunki  για ένα τυχερό κορίτσι !!! 


Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι : 


1. LIKE στη σελίδα two boys and Hope στο facebook


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ “δεν έχω facebook” )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την  Δευτέρα 21/03/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27/03/2016. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .


[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν τη βαλίτσα. Αν δεν απαντήσουν εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής του βαραίνουν την Trunki Greece

καλή επιτυχία !!!


Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε με τον απίστευτο αριθμό 1555 συμμετοχών !!! 
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας καθώς επίσης και την εταιρεία Trunki Greece για την ευγενική της χορηγία και την εξαιρετική συνεργασία. 

Την George(blue) trunki  κερδίζει το νούμερο 73. 

Δηλαδή η κυρία Βασιλική Κανελλοπούλου (Vassia Kanellopoulos)


Tην Rosie (pink) trunki  κερδίζει το νούμερο 1526


Δηλαδή η κυρία Σοφία Κόμπου. 


Οι νικήτριες θα πρέπει να απαντήσουν στο σχετικό email εντός 5 ημερών αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί!!! 

Εύχομαι να είστε πάντα τυχερές και να κάνετε όμορφα ταξίδια με τα παιδάκια σας!! 
Ελπίδα