Δύο υπέροχα νέα βιβλία προστέθηκαν στη συλλογή μας. 
Ανήκουν στη σειρά βιβλίων με τίτλο “Ο υπέροχος πλανήτης μας” της Ίζαμπελ Τόμας με την παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Πο Μόργκαν και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν τα δυο πρώτα με τίτλο Ο Άνεμος και Το ΝερόΕίναι ένας απίθανος συνδυασμός βιβλίων γνώσεων και βιβλίων δραστηριοτήτων. 
Μέσα στις σελίδες τους το παιδί μπορεί να διαβάσει και να ανακαλύψει πληροφορίες  για το περιβάλλον που ζούμε, για το πως διαμορφώνει τον κόσμο μας το νερό και ο άνεμος, πως τα χρησιμοποιούμε καθημερινά.. 


Μπορεί επίσης κάνει τις δικές του εξερευνήσεις και πειραματισμούς κάνοντας τα πειράματα και να φτιάξει τις καταπληκτικές κατασκευές που προτείνονται μέσα.. 

Έχουμε ήδη βάλει στη λίστα μας αρκετές από τις ιδέες που βρήκαμε στις σελίδες τους, όπως ο μελωδός, το ανεμούριο, ο ανεμοδείκτης, οι μυστικές εικόνες με αλάτι, το ουράνιο τόξο.Κάθε ιδέα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες με εικόνες , ενώ στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν πατρόν που μπορεί να χρειαστείτε. 

Εγώ λάτρεψα την χαρούμενη εικονογράφηση, τις πληροφορίες και τις γνώσεις που δίνει με παιχνιδιάρικο τρόπο ενώ ο Νικόλας τις ιδέες με τα πειράματα. 

Είναι ιδανικά βιβλία για να μάθουμε και να δημιουργήσουμε σχετικά με τον άνεμο και το νερό. Κατάλληλα για παιδιά από 6 ετών και πάνω που αγαπούν να μαθαίνουν και να κατασκευάζουν.. Τέλεια και σαν εκπαιδευτικό εργαλείο για νηπιαγωγούς και δάσκαλους. 

H σειρά βιβλίων με τίτλο “Ο υπέροχος πλανήτης μας” της Ίζαμπελ Τόμας με την παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Πο Μόργκαν, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Ελπίζω να ακολουθήσουν και νέοι τίτλοι γιατί είναι πραγματικά πολύ αξιόλογα.

Δυο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της επιλογής τους που τρέχει στο facebook εδώ


Καλή επιτυχία!!!