via
Σας έχω πει πόσο μισώ τις μετακομίσεις.. ;;; Πάρα μα πάρα πολύ.. Και σαν παιδί δημόσιου υπαλλήλου και δη τελωνειακού έχω κάνει πολλές.. Μα πάρα πολλές..
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μετά μετακομίσαμε στη Μήλο. Εκεί πήγα νηπιαγωγείο και μισή Α’ Δημοτικού και μετά μετακομίσαμε στο Βόλο. Μείναμε εκεί δυο χρόνια και μετά μετακομίσαμε ξανά.. σε άλλο σπίτι.. Μετά από 2 χρόνια ακόμα μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Μείναμε 2 χρόνια σε ένα σπίτι και μετά σε άλλο που είναι και το τελευταίο.. Το πατρικό μου.. δηλαδή..στους Αμπελόκηπους..
Έχω αλλάξει τόσα σπίτια, γειτονιές, σχολεία, παρέες..  Βαρέθηκα να αποχαιρετάω τους φίλους μου να μαζεύω τα πράγματα μου σε κούτες και σε κάθε μετακόμιση πάντα κάτι να μένει πίσω ή κάτι να χάνεται..
Έλεγα οτι σαν ενήλικη δεν θέλω να μετακομίζω συνέχεια.. Αλλά είπαμε όταν κάνεις σχέδια.. κάποιος εκεί πάνω γελάει..
Το πρώτο μας σπίτι ήταν στον Εύοσμο.. Εκεί μείναμε πριν και μετά το γάμο.. Εκεί πήγαμε το Νικόλα.. Το πρώτο του σπίτι.. Και μετά λόγω οικονομικών δυσκολιών και δυσχερειών.. μετακομίσαμε πάλι στους Αμπελόκηπους πριν 1,5 χρόνο.. 
Το σπίτι μου μένουμε τώρα ανήκει στην πεθερά του αδερφού μου..

Μας το νοικιάζει στην προνομιακή τιμή των 180 ευρώ.. 

Πραγματικά πολύ καλά.. δε λέω… γιατί “έχει ζήσει κι εκείνη δύσκολα” και γιατί ήθελε να μας βοηθήσει μιας που εγώ ήμουν τότε άνεργη και μετά έμεινε και ο Αντώνης..
Και σήμερα λοιπόν πρωί πρωί μου ανακοινώνει οτι δεν βγαίνει, χρειάζεται τα χρήματα και θέλει να κάνει μια αύξηση στο ενοίκιο.. Από τον καινούριο χρόνο που λήγει το συμβόλαιο.. Οκ της λέω (ευτυχώς ο Αντώνης βρήκε δουλειά..) πόσο θέλεις να το ανεβάσουμε;;  Θέλω όσα πληρώνει και η άλλη ενοικιάστρια..μου λέει..Δηλαδή πόσα;;; τη ρωτάω..
Και τι μου λέει ρε κορίτσια αν έχετε το θεό σας.. 
400 ευρώ..
Ο Κ !!! Α Ν Τ Ε  Γ Ε Ι Α !!! 
Δεν μπορώ τόσα της λέω.. Και απορώ πως τα δίνει και η άλλη η κοπέλα..Όποιος δεν μπορεί..φεύγει..μου λέει.. Καλύτερα να το έχω ξενοίκιαστο ,μου λέει.. 
  
Μάλιστααααααα…
Εν ολίγοις λοιπόν κάτι παίχτηκε και θέλει να μας διώξει… Κι εδώ που τα λέμε δε μένω εδώ… που να με πληρώνουνε.. 

Από το πρωί είμαι να φάω τους τοίχους από τα νεύρα μου.. Κι όχι τίποτα άλλο.. Έχει εδώ και τόσες μέρες που κάνω γενική και καθαρίζω- αδειάζω ντουλάπια.. Μαζεύω.. Τζάμπα ο κόπος μου.. Ήθελα να κάνω και μερικές αλλαγές.. Είχα κάνει κάτι ωραία σχέδια στο μυαλό μου.. Άρχισα να το νιώθω λίγο πιο σπίτι μου.. (γιατί όλο το χειμώνα ήμασταν σε φάση φεύγουμε-δε φεύγουμε εξωτερικό… και δεν έκανα και πολλά στο σπίτι.. )
Ποιος ξαναμαζεύει πάλι.. ;; Άντε πάλι να ξαναβάλουμε τα υπάρχοντά μας σε κούτες.. Δεν μπορώ… Βαρέθηκα.. Κουβάλα από δώ.. μάζεψέ τα από ‘κει.. Βάψε τους τοίχους.. καθάρισε.. Τρέχα στη ΔΕΗ.. Άλλαξε διεύθυνση στους λογαριασμούς..

Άντε να βρούμε τώρα καινούριο σπίτι να μας χωράει…  Τα νεύρα που έχουν ξεφύγει.. Τουλάχιστον τα είπα και ξεθύμανα…Ουφ.. Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα…  Πάω να βάλω μια χάντρα θαλασσιά γιατί  δε μας βλέπω καλά…

update: το συγκεκριμένο ποστ λογοκρίθηκε σαν χάρη στον αδερφό μου και μόνο.. Όποιος πρόλαβε το διάβασε το αρχικό.. Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τις θετικές σκέψεις.. 


post signature