Το πρώτο πράγμα που παραγγέλνω κάθε χρόνο πριν ανοίξουν τα σχολεία είναι αυτοκόλλητες ετικέτες ID Labels για τα σχολικά πράγματα του Νικόλα και τα ρούχα του.

Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο είναι εύκολο να μπερδευτούν, να χαθούν , να ξεχαστούν..

Από τα μολύβια τους , τις σβήστρες ή οτι άλλο μικροαντικείμενο περιέχει η κασετίνα τους, μέχρι βιβλία , παγούρια και μπουφάν.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τα μαρκάρεις με το όνομα του παιδιού.

Γι’ αυτό το σκοπό μας αρέσουν οι προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες από το ID LABELS.

Εφαρμόζουν τέλεια σε όλα τα σχολικά βιβλία, ντοσιέ, βαλιτσάκια εικαστικών, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, ξύστρες, χάρακες και την υπόλοιπη γραφική ύλη, αλλά και στο κουτί φαγητού και το παγούρι νερού που παίρνει καθημερινά το παιδί μαζί του.

Σούπερ χρήσιμες επίσης πάνω σε ηλεκτρονικές συσκευές, μουσικά όργανα, και σε όλα τα αθλητικά αξεσουάρ του παιδιού.

Είναι αδιάβροχες, δεν σκίζονται, δεν ξεθωριάζουν τα χρώματά τους, κατασκευάζονται από υλικά που αντέχουν στη χρήση ενώ πλένονται ακόμα και σε πλυντήρια πιάτων. Είναι βολικές , πολύ πολύ όμορφες , σούπερ ανθεκτικές , και σε πολύ προσιτή τιμή.

Οι ετικέτες ID Labels υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες.

  • Μεγάλες για βιβλία και τετράδια
  • Μεσαίες για κασετίνες , μπουκάλια, κουτιά φαγητού
  • Μικρές για ξύστρες, χάρακες και άλλα μικροαντικείμενα
  • Μίνι για μολύβια και μαρκαδόρους

Μου άρεσε επίσης πολύ το γεγονός οτι κάποιες από τις ετικέτες είναι με λατινικούς χαρακτήρες για να τις χρησιμοποιήσουμε στα βιβλία των αγγλικών και των γερμανικών.

Ο Νικόλας διάλεξε αυτό το σχέδιο φέτος.

Σούπερ πρακτικές επίσης είναι οι ετικέτες για ρούχα και παπούτσια. Ιδιαίτερα χρήσιμες για παιδιά που ασχολούνται με εξωσχολικές δραστηριότητες και αθλητισμό.

Τις κολλάτε πάνω στα ρούχα και τα μπουφάν, πλένονται κανονικότατα στο πλυντήριο και δεν ξεκολλάνε με τίποτα. Και έτσι είστε σίγουρες οτι τα παιδιά σας χρησιμοποιούν τα δικά τους ρούχα και εξοπλισμό.

Είναι οι αγαπημένες μου και τις χρησιμοποιήσαμε και πέρυσι στα μπουφάν του Νικόλα και στα ρούχα του στίβου. Και δεν έχουν πάθει τίποτα μετά από τόσα πλυσίματα.

Μπορείτε να διαλέξετε το σχολικό σετ ή το προσχολικό σετ. Ή να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο μέγεθος επίσης. 

Θα τις βρείτε σε απίθανα σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Μπορείτε να δείτε τα σχέδια για τις ετικέτες εδώ

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς που τρέχουν στη σελίδα μας στο facebook και στο instagram για 8 σούπερ τυχερούς που θα κερδίσουν  τη δική τους καρτέλα με 44 προσωποποιημένα αυτοκόλλητα στο σχέδιο που θα επιλέξουν. 

View this post on Instagram

🌟ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🌟⁣ ⁣ Το πρώτο πράγμα που παραγγέλνω κάθε χρόνο πριν ανοίξουν τα σχολεία είναι αυτοκόλλητες ετικέτες @idlabels για τα σχολικά πράγματα του Νικόλα και τα ρούχα του.⁣ ⁣ Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν τα παιδιά είναι εύκολο να μπερδευτούν. Από τα μολύβια και τα βιβλία τους μέχρι παγούρια και μπουφάν.. ⁣ Ο πιο όμορφος και εύκολος τρόπος να τα μαρκάρεις είναι οι ετικέτες @idlabels ⁣ Εφαρμόζουν τέλεια, δε σκίζονται, δεν ξεθωριαζουν, είναι αδιάβροχες και κατασκευασμενες από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στη χρήση και πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων. ⁣ ⁣ Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη για να καλύψουν κάθε ανάγκη και σε πάρα πολλά όμορφα σχέδια για να διαλέξετε το δικό σας. ⁣ ⁣ Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο νέο άρθρο που ανέβηκε σήμερα στο blog, πατώντας το σύνδεσμο linktr.ee στο προφίλ μου. ⁣ ⁣ Και τώρα η έκπληξη!!! ⁣ ⁣ 8 σούπερ τυχεροί, συνολικά σε Instagram και Facebook, θα κερδίσουν μια καρτέλα με 44 απίθανες προσωποποιημενες αυτοκολλητες ετικέτες με το όνομα του παιδιού τους και το σχέδιο που θέλουν, συμμετέχοντας στην παρακάτω κλήρωση :⁣ ⁣ 🌟 Follow @elpida_touve και @idlabels ⁣ ⁣ 🌟 Like στη φωτογραφία ⁣ ⁣ 🌟 Tag ένα φίλο ⁣ ⁣ ❤️ Προαιρετικά μπορείτε να κάνετε story για εξτρα συμμετοχή ⁣ ⁣ Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου. Όλα τα παραπάνω Βήματα είναι υποχρεωτικά για την έγκυρη συμμετοχή σας. Πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί να έχουν διαφορετικά tag. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός 2 ημερών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Η αποστολή των δώρων είναι ευθύνη του δωροθέτη. ⁣ ⁣ #twoboysandhope #momblogger #familyblogger #bloggermom #greekblogger #greekmomblogger #greekmombloggercommunity #supermom #supermomblogger #greeksupermom #momsofinstagram #instamoms #neesmoms #instamomgr #mumsformumsgr #mumgr #momgr #mamasofinstagram #diagonismos #giveawaygr #giveawaygreece #grgiveaway #διαγωνισμος #mamadesgr #instamamades ⁣ ⁣ ⁣

A post shared by Two boys and Hope (@elpida_touve) on

Καλή επιτυχία!!!