Αγαπώ τα προσωποποιημένα βιβλία. Αυτά που είναι φτιαγμένα ειδικά για το αγαπημένο σου πιτσιρίκι. Αυτά που είναι εκείνος ο ήρωας της ιστορίας. 

Πόσο μαγικό να του διαβάζεις (ή να διαβάζει μόνος του) ένα βιβλίο στο οποίο εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής ;; Πόσο ξεχωριστός και ιδιαίτερος θα νιώσει; 


Ένα τέτοιο βιβλίο έφτασε στα χέρια μας πριν λίγο καιρό από την ομάδα του Magic name ή αλλιώς Που σε πάει το όνομά σου; Μια ομάδα νέων, ταλαντούχων και δημιουργικών ανθρώπων που δημιουργούν πολύχρωμες ιστορίες για παιδιά. Το υπέροχο γυαλιστερό εξώφυλλο του πραγματικά σε προκαλεί να το ξεφυλλίσεις. 


Υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις μια πιο προσωπική αφιέρωση στο βιβλίο , ιδιαίτερη για τον μικρό παραλήπτη του. 

Μου αρέσει πολύ να το κάνω αυτό, μιας και τέτοιου είδους βιβλία θα μείνουν ενθύμια για το Νικόλα. Η ιστορία αρχίζει όταν ο ήρωας ακολουθάει το όνομά του που θα τον οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.. Στο δρόμο του συναντάει ζώα που έχουν αρχικό γράμμα ένα από τα γράμματα του ονόματός του. Όπως Ν- Νυχτερίδα. 

Κάθε ένα του μιλάει, γίνονται φίλοι και του χαρίζει ένα γράμμα για ενθύμιο. Ο Νικόλας το διάβαζε και ανυπομονούσε να δει ποιο ζώο θα εμφανιστεί σε κάθε γράμμα. Κάποια τα μαντέψαμε και κάποια ήταν εντελώς απρόβλεπτα. Στο τέλος ο ήρωας μας ολοκληρώνει την αναζήτησή του και επιστρέφει για διηγηθεί τις περιπέτειες του. 


Λάτρεψα την πραγματικά υπέροχη και ολοζώντανη εικονογράφηση του βιβλίου, την αφήγηση σε ομοιοκαταληξία (αν θες το λες και τραγουδιστά) και το πόσο ποιοτικό και καλογραμμένο είναι. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. 


Είναι απίθανο βιβλίο που γίνεται ένα καταπληκτικό δώρο για το παιδάκι σας, το βαφτιστήρι, το ανιψάκι σας ή όποιο αγαπημένο παιδάκι έχετε στη ζωή σας.


Θα το ενθουσιάσει όπως ενθουσίασε το Νικόλα να έχει μια ολόδική του περιπέτεια σε ένα ολόδικό του βιβλίο, φτιαγμένο ειδικά γι’ αυτόν. Μοναδικό όπως και το ίδιο. 


Είναι κατάλληλο για παιδιά έως 8 χρονών και μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας στη σελίδα του Magic name ή αλλιώς Που σε πάει το όνομά σου


Είμαι σίγουρη οτι θα σας ενθουσιάσει όπως κι εμάς και θα το αγαπήσετε πολύ.