Αισίως επιβιώσαμε την πρώτη εβδομάδα σχολείου !!! Ακόμα δεν το πιστεύω οτι ο Νικόλας είναι τριτάκι!!! Τ Ρ Ι Τ Α Κ Ι !!! Δηλαδή έχουμε φτάσει στη μέση του δημοτικού;;; Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά;;

πινακας τριτάκι

Εννοείται οτι η πρώτη μέρα στο σχολείο είχε όλες τις αγαπημένες μας παραδόσεις. Για το πιο γλυκό ξεκίνημα, τις αγαπημένες μας τηγανίτες.

{Τη σχολική διακόσμηση για το τραπέζι μας την βρήκα στο Craft gossip . Δεν είναι μια γλύκα;; }

 

τηγανίτες

Κάθε χρόνο βγαίνει  φωτογραφίες στα σκαλοπάτια του σπιτιού μας με μια πολύχρωμη καρτέλα.

{Ζωγραφική της μαμάς με μαρκαδόρους κιμωλίας.}  

τριτακι

Και με τον  μαυροπίνακα που χειροτέχνησε η μαμά για το καμάρι της, που πλέον θέλει να γίνει και εφευρέτης και ζαχαροπλάστης και συγγραφέας!!

Μα πως θα τα προλάβει όλα αυτά μου λες;; 

τριτακι 2

Φέτος ο Νικόλας είναι ακόμα πιο σίγουρος. Δεν αγχώνεται ούτε πανικοβάλλεται με την παραμικρή αλλαγή. Κινείται με άνεση τριτακίου σε όλους τους χώρους του σχολείου. Από την αυλή και το κυλικείο μέχρι την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και τη βιβλιοθήκη. 

tritaki 3

Άλλαξε αίθουσα αλλά και δασκάλα… Προστέθηκαν καινούρια μαθήματα – Ιστορία και Θρησκευτικά. Ήδη το μισό βιβλίο της ιστορίας το έχει διαβάσει. Αγαπάει τη μυθολογία και νομίζω πως θα είναι το αγαπημένο του μάθημα για φέτος. Ξεκίνησε αγγλικά – με βιβλίο πλέον, στο σχολείο αλλά και μαζί μου. Πόσο τρελή περηφάνια που τα διαβάζει και με προφορά!!!  

Βλέπω τις φωτογραφίες και συνειδητοποιώ πόσο μεγάλωσε.. Πότε ήταν που πήγε παιδικό σταθμό... Πότε ήταν προνηπιάκι και νηπιάκι.. 

Μόλις πρόπερσι ήταν το πρωτάκι μου και πέρσι ήταν δευτεράκι !!! Πόσο μικρός φαίνεται σε σχέση με φέτος!!! 

Και τώρα Τ Ρ Ι Τ Α Κ Ι !!!! Πόσο γρήγορα μεγαλώνεις βρε αστέρι μου!!!

tritaki

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο να έχεις τριτάκι μου!!! Μακάρι κάθε μέρα να είναι και μια όμορφη ανακάλυψη.. Κάθε δυσκολία να την ξεπερνάς με θάρρος και πείσμα. Και μόνο που επιστρέφεις χαρούμενος με μάτια που λάμπουν εμένα μου φτάνει !!!